030 - 7400800
info@vsn-verhuizingen.nl
       OVER ONS      MVO      CONTACT
100% beveelt VSN aan!
8,9 op basis van 109 reviews
GRATIS OFFERTE AANVRAAG

Verhuisbedrijf Ede

PARTICULIER
>
ZAKELIJK
>
OPSLAG
>
INTERNATIONAAL
>
8,8
22 beoordelingen
100% beveelt VSN aan!
030 - 7400 800
Home / Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Ede nodig?

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Ede? Dan bent u hier aan het juiste adres. VSN Verhuizingen helpt u graag met het verhuizen van uw inboedel. Gaat het om een zakelijke of particuliere verhuizing of wilt u tijdelijk spullen opslaan? Bij Verhuisbedrijf Ede kan het allemaal.

Hoe werkt een verhuizing bij VSN?

Het verhuizen van goederen naar uw nieuwe woning of bedrijf kan veel stress en zorgen met zich mee brengen Omdat het al inspannend genoeg is om naar een nieuwe plek te gaan, kunt u het verhuizen uit handen geven en hiervoor een verhuisbedrijf inhuren. Bij verhuisbedrijf Ede helpen wij u graag met deze grote nieuwe stap in uw leven. Het verhuisproces werkt bij VSN Verhuizingen als volgt: U vraagt een offerte aan door ons formulier in te vullen en aan te geven in hoeverre u hulp nodig hebt bij de verhuizing. Vervolgens komen wij langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek om een prijs op te kunnen stellen. Hierna ontvangt u de offerte. Naar wens komen wij bij u langs om dozen in te pakken en meubels te demonteren terwijl u nog even geniet van de laatste kop koffie in uw oude huis. Dan gaat het verhuizen beginnen. We laden de dozen en meubels in onze verhuiswagens en rijden naar uw nieuwe bestemming. 

Bij bestemming laden wij de dozen uit en brengen deze naar uw nieuwe woning. Wilt u meteen op de bank neerploffen of meteen aan het werk achter uw nieuwe bureau? Dan kunnen wij uiteraard de meubels weer in elkaar zetten en de dozen uitpakken, zodat u zo snel mogelijk dat eerste kopje koffie in uw nieuwe woning kunt drinken.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN
HET VERHUISPROCES
Van VSN Verhuizingen
1. AANVRAAG
2. TAXATIEBEZOEK
3. OFFERTE
4. DOZEN BEZORGEN
5. VERHUIZEN
6. DOZEN OPHALEN
­­­­­­Bij het inhuren van VSN Verhuizingen wordt alles voor u geregeld. Onze verhuizers hebben verschillende soorten gereedschap waarmee ze alle meubels kunnen (de)monteren. Ook voor tijdens het inladen in onze verhuiswagens zijn wij voorzien van verhuismateralen. Denk hierbij aan hondjes en steekkarren, maar ook aan meubeldekens. Heeft u een smalle gang waar de bank niet doorheen past? Dan nemen wij gewoon de verhuislift mee zodat we de meubels door het raam kunnen tillen.

Voordelen van verhuizen met verhuisbedrijf Ede

VSN Verhuizingen valt onder de verhuisgroep Mondial Movers, een erkend verhuisbedrijf dat aan strenge eisen moet voldoen. Zo is verhuisbedrijf Ede ISO 9001 gecertificeerd, waarvan de belangrijkste uitgangspunten kwaliteit en klanttevredenheid zijn. Zo weet u nu dat de juiste certificaten op zak zijn bij VSN Verhuizingen. Maar krijg ik dan wel ervaren verhuizers mijn huis in? Daar kunt u zeker van zijn. Al onze verhuizers hebben al jaren ervaring met verhuizingen van alle maten en soorten. Daarbij worden onze verhuizers inclusief een dosis vriendelijkheid naar u toegestuurd en voeren zij hun werk altijd met plezier uit. Kan ik er wel van uitgaan dat onze eeuwenoude vleugel het nieuwe huis bereikt zonder schade? Ja, zeker. Wij nemen uw spullen altijd met veel zorgvuldigheid in handen. Tevens wordt iedere verhuizing van VSN Verhuizingen verzekerd met een zogeheten verhuisverzekering. Met het garantiecertificaat kunt u uw goederen verzekeren tot een bedrag van 100 duizend euro.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN

MONDIAL VSN VERHUIZINGEN VERHUISD DAGELIJKS IN DE VOLGENDE REGIO'S

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Nieuwegein

Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Zeist

Verhuisbedrijf Woerden

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Breukelen

Verhuisbedrijf Driebergen

Verhuisbedrijf Vianen

Verhuisbedrijf Baarn

Verhuisbedrijf IJsselstein

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuisbedrijf Soest

Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Gouda