BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Toonaangevend

Over ons

Erkend verhuisbedrijf

Wie we zijn?

VSN verhuizingen wordt gevormd door onze verhuizers, voormannen, administratie, planning en management. Het belangrijkste zijn onze medewerkers. We zijn een lerende organisatie die de medewerkers in staat stelt de dienstverlening aan te passen aan de continu veranderende omgeving door scholing, ontwikkeling en eigen initiatief te stimuleren. We zijn sociaal betrokken en geven de medewerkers veel verantwoordelijkheid.
Erkend verhuisbedrijf

Wat we doen?

De Mondial VSN verhuizingen is een modern verhuisbedrijf gevestigd in het midden van het land. Mondial VSN Verhuizingen is een toonaangevende speler op het gebied van particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, inboedel –en archiefopslag en facilitaire diensten. kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het verhuisbedrijf. Dit blijkt ook uit het lidmaatschap bij de Erkende verhuizers.
Erkend verhuisbedrijf

Mondial Movers

Mondial VSN Verhuizingen is onderdeel van een van de grootste verhuisorganisaties van Nederland Mondial Movers. Mondial Movers is al jarenlang de nummer 1 verhuizer van Nederland. Voor u als particulier zijn we niet per se ”Die grote verhuisorganisatie” maar veelal juist bekend als de vertrouwde verhuispartner uit de regio. Omdat we regionaal opereren met meer dan 28 vestigingen door heel Nederland.
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.