030 - 7400800
info@vsn-verhuizingen.nl
       OVER ONS      MVO      CONTACT
100% beveelt VSN aan!
8,9 op basis van 109 reviews
GRATIS OFFERTE AANVRAAG

ZAKELIJK VERHUIZEN

Particulier
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
8,8
22 beoordelingen
100% beveelt VSN aan!
Telefoonnummers
Nieuwegein
030 - 7400800
Woerden
0348 - 220023
Hilversum
035-2057250
Home / Zakelijk verhuizen

Zakelijk verhuizen met professionals

Opzoek naar een verhuisbedrijf voor de verhuizing van uw bedrijfspand, kantoor, fabriek of school? Mondial VSN Verhuizingen is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en er trots op een van de beste bedrijfsverhuizers van Nederland te zijn. De gehele organisatie is ingericht op zakelijke verhuizingen, hierdoor weet iedereen binnen het bedrijf precies hoe een school, kantoor of bedrijfshal verhuisd moet worden.

Het goed verhuizen van een bedrijf vraagt om veel voorbereiding en de juiste aandacht. Daarnaast is ieder bedrijf anders en iedere verhuissituatie anders, het verhuizen van een bedrijf is dan ook veel complexer dan het verhuizen van een woning. Het doel van een bedrijfsverhuizing is om ervoor te zorgen dat het desbetreffende bedrijf zo min mogelijk wordt gestoord bij hun dagelijkse proces. Mondial VSN Verhuizingen is in het bezit van de meest geavanceerde verhuismaterialen die eraan bijdragen dat de verhuizing snel en schadeloos wordt uitgevoerd. Mondial VSN Verhuizingen is onderdeel van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de kwaliteit, hoe groot de verhuizing ook is, altijd kan worden gewaarborgd.

Voor iedere bedrijfsverhuizing wordt er een accountmanager/verhuiscoördinator aangesteld, die de gehele verhuizing aanstuurt en het aanspreekpunt is voor de belanghebbende. Alle verhuiscoördinatoren bij Mondial VSN Verhuizingen hebben jaren lange ervaring met het verhuizen van scholen, kantoren, zorginstellingen en andere zakelijke verhuizingen.

Alle soorten bedrijfsverhuizingen

Elke bedrijfsverhuizing is anders, en vraagt om een speciale aanpak. Mondial VSN Verhuizing heeft door de jaren heen iedere type bedrijfsverhuizing al met succes uitgevoerd. Hieronder een overzicht van de type zakelijke verhuizingen waarmee Mondial VSN Verhuizingen ervaring heeft: Kantoorverhuizing, schoolverhuizing, zorgverhuizing, facilitaire diensten, opslagloods verhuizen, winkelpandverhuizing, bibliotheekverhuizing, kunstverhuizing, ICT-verhuizing, handyman werkzaamheden. Elke bedrijfsverhuizing is anders, en vraagt om een speciale aanpak. Mondial VSN Verhuizing heeft door de jaren heen iedere type bedrijfsverhuizing al met succes uitgevoerd.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN
HET VERHUISPROCES
Van VSN Verhuizingen
1. AANVRAAG
2. TAXATIEBEZOEK
3. OFFERTE
4. DOZEN BEZORGEN
5. VERHUIZEN
6. DOZEN OPHALEN

Waarom zakelijk verhuizen met Mondial VSN Verhuizingen

Mondial VSN Verhuizingen is trots op de kwaliteit die zij bij iedere verhuizingen afleveren. Mondial VSN Verhuizingen is er dan ook van overtuigd dat zij veel voordelen bieden ten opzichte van andere verhuisbedrijven, transportbedrijven of zelf verhuizen. Hieronder puntsgewijs een overzicht van die voordelen:

Kwaliteit: Mondial VSN Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat zijn vak verstaat. Als Erkend verhuizer en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf geeft Mondial VSN Verhuizingen de zekerheid op kwaliteit. Alle verhuizers zijn gediplomeerd en hebben jaren ervaring in het verhuisvak. Alleen het beste is goed genoeg voor VSN Verhuizingen, zo wordt er gewerkt met de beste verhuismaterialen en bestaat het wagenpark uit representatieve voertuigen.

Veiligheid: Verhuizen is een zwaar en risicovol beroep. Mondial VSN Verhuizingen zorgt ervoor dat alle verhuizers werkschoenen en werkkleding dragen. Dit ter herkenning en veiligheid.

Vriendelijkheid: Alle verhuizers doen hun werk met een grote glimlach op het gezicht en hebben plezier in hun werk. Dit plezier ziet u terug in het eind resultaat van uw verhuizing.

Ervaring: Mondial VSN Verhuizing is gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven, en heeft hier dan ook ruime ervaring is. Voor iedere vraag of ieder verhuisprobleem heeft Mondial VSN Verhuizing heeft juiste antwoord. Het is fijn om te kunnen vertrouwen op mensen met verstand van zaken.

In contact komen

U wilt graag meer informatie over het verhuizen van uw bedrijf of u wilt een offerte voor deze verhuizing. Kom dan met ons in contact. U kunt ons bereiken op 030-7400800 of mailen naar info@vsn-verhuizingen.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen door middel van het aanvraagformulier.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN

MONDIAL VSN VERHUIZINGEN VERHUISD DAGELIJKS IN DE VOLGENDE REGIO'S

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Nieuwegein

Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Zeist

Verhuisbedrijf Woerden

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Breukelen

Verhuisbedrijf Driebergen

Verhuisbedrijf Vianen

Verhuisbedrijf Baarn

Verhuisbedrijf IJsselstein

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuisbedrijf Soest

Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Gouda