BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf BAarn

Erkend verhuisbedrijf

Verhuizen in de regio Baarn!

Gaat u verhuizen in Baarn en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan bent u bij VSN Verhuizingen Baarn aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen of opslag van goederen. Ook hebben wij de optie Samen Verhuizen, waarbij u per uur betaald voor een verhuizer en verhuiswagen.

Erkend verhuisbedrijf in de regio Baarn

U gaat uw huis verlaten en verhuizen naar een nieuw adres. Een verhuizing is vaak meer werk dan u van te voren denkt. Er gaat meer tijd inzitten en levert u vaak stress op waar u geen zin in heeft. Om u al deze moeite te besparen kunt u uw verhuizing in Baarn uitbesteden aan een verhuisbedrijf. VSN Verhuizingen Baarn is een erkend verhuisbedrijf dat u van harte helpt met deze volgende stap in uw leven.

Onze verhuizers hebben jaren ervaring met het verhuizen van allerlei verschillende soorten inboedels. Zij gaan zorgvuldig en voorzichtig met al uw spullen om en weten hoe zij deze het beste kunnen behandelen. Van grote kunstwerken tot kostbare vazen en designer meubels, al uw goederen zijn in goede en veilige handen bij VSN Verhuizingen. Tevens wordt elke verhuizing bij ons verzekerd met een zogenoemde garantieverzekering. Hiermee kunt u uw spullen tot wel 100 duizend euro meeverzekeren.

Heeft u uw handen al vol aan alle zaken die komen kijken bij het verhuizen en heeft u geen tijd om ook nog al uw spullen in te pakken? Dan helpt Verhuisbedrijf Baarn u hier graag bij. U kunt in ons offerteformulier aangeven dat u graag ook hulp wilt bij het inpakken van dozen en/of het demonteren van uw meubels. De verhuizers kunnen een aantal verhuisdozen meenemen en hebben altijd allerlei soorten gereedschap bij zich waarmee ze de meubels uit elkaar kunnen halen en naar wens ook weer in elkaar kunnen zetten. Ook nemen wij in de verhuiswagens verhuismateriaal mee waarmee uw spullen tijdens de verhuizing onbeschadigd blijven en wij zware koelkasten en dergelijke kunnen inladen. Denk hierbij aan verhuisdekens, steekwagens en hondjes.
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heeft u zelf al veel geregeld en wilt u alleen vervoer of past een hele verhuizing niet binnen uw budget? Geen probleem! Bij VSN Verhuizingen hebben wij hiervoor een oplossing bedacht zodat u nog steeds gebruik kunt maken van onze verhuizers en verhuiswagens, maar dan voor wat minder geld. U kunt er zelf voor kiezen hoeveel verhuizers u inhuurt en hoe groot de verhuiswagen moet zijn. Vervolgens betaalt u hiervoor per uur een bepaald bedrag. Kijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Voordelen van het verhuizen met Mondial VSN Verhuizingen

Onze verhuizers hebben ook veel ervaring met zakelijke verhuizingen. Gaat het om het verhuizen van een inboedel van een school of een fabriek? Bij VSN Verhuizingen is het allemaal mogelijk! Al onze verhuizers zijn opgeleid en gediplomeerd en weten waar zij mee bezig zijn. U kunt hier meer informatie vinden over onze ervaring met zakelijke verhuizingen.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen