BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Samen verhuizen

Lowbudget verhuizen

Samen verhuizen? Dit is hoe wij het doen!

U wilt alleen grote stukken laten verhuizen, of vind de prijs voor het volledig laten verhuizen van uw inboedel te veel geld dan heeft Mondial VSN Verhuizen de oplossing voor u. Mondial VSN Verhuizingen geeft u de mogelijkheid om tegen een uurtarief een verhuisteam in te huren. Een verhuisteam bestaat uit een aantal verhuizers, vrachtwagen en verhuismateriaal. Het inhuren van het verhuisteam is zeer flexibel, zo bepaald u zelf wanneer u het team inhuurt, voor hoelang u het team inhuurt en wat voor een verhuisteam u inhuurt. Alle verhuizers zijn gediplomeerd en zullen u tijdens de verhuizing adviseren het beste mee te helpen met het verhuisteam.

Het verhuisteam heeft standaard pakket aan verhuismaterialen bij zich, hierbij moet u denken aan verhuisdekens, hondjes, tilbanden en aantal verhuisdozen. Normaal gesproken ontvangt u een offerte met daarin een vast tarief voor de verhuizing, echter past zo’n vast tarief niet voor iedereen. Prijs is uiteraard belangrijk, echter moet daarbij kwaliteit niet vergeten worden. Door het op deze manier aanbieden van verhuishulp zorgt Mondial VSN Verhuizingen voor een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. U of uw vrienden of familieleden kunnen uiteraard helpen met de verhuizing. Hoe minder uren u het verhuisteam inhuurt hoe goedkoper de verhuizing zal zijn. De uren worden berekent vanaf het begin bij ons bedrijf tot aankomst bij ons bedrijf

Hoe werkt het precies

Klik hieronder op het verhuisteam dat u wilt inhuren voor uw toekomstige verhuizing. U kunt kiezen hoeveel verhuizers u in het verhuisteam wilt. Daarnaast heeft u de keuze tussen een kleine vrachtwagen a 20m3 inhoud of een grote vrachtwagen a 50m3 inhoud. Aan de rechterkant ziet u uw bestelling. Na het aanklikken van uw verhuisteam klikt u op verder en vult u uw gegevens in. Vervolgens rond u de bestelling af en is uw verhuizing geregeld. Zo eenvoudig is het om samen met Mondial VSN Verhuizingen te gaan verhuizen. Na uw online bestelling wordt er telefonisch contact met u opgenomen om de verhuizing door te spreken.
Let op: in de weekenden geld een ander tarief, neem hiervoor contact op met ons

Waarom samen verhuizen met Mondial VSN Verhuizingen

Hieronder puntsgewijs een overzicht van die voordelen die Mondial VSN Verhuizingen te bieden heeft te opzichten van andere verhuisbedrijven of verhuisdiensten:

Kwaliteit: Mondial VSN Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat zijn vak verstaat. Als Erkend verhuizer en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf geeft Mondial VSN Verhuizingen de zekerheid op kwaliteit. Alle verhuizers zijn gediplomeerd en hebben jaren ervaring in het verhuisvak. Alleen het beste is goed genoeg voor VSN Verhuizingen, zo wordt er gewerkt met de beste verhuismaterialen en bestaat het wagenpark uit representatieve voertuigen.

Veiligheid: Verhuizen is een zwaar en risicovol beroep. Mondial VSN Verhuizingen zorgt ervoor dat alle verhuizers werkschoenen en werkkleding dragen. Dit ter herkenning en veiligheid, daarnaast werken de verhuizers met de beste verhuismaterialen.

Vriendelijkheid: Alle verhuizers doen hun werk met een grote lach op het gezicht en hebben plezier in hun werk. Dit plezier ziet u terug in het eindresultaat van uw verhuizing.
Particulier
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Bouwlogistiek
OFFERTE AANVRAGEN!

1. UW GEGEVENS

2. KIES UW VERHUISTEAM

3. ADRES GEGEVENS

4. UW OPTIES

Extra opties voor de verhuizing:
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op
Oops! Er is iets fout gegaan..