BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Soest

Erkend verhuisbedrijf

Verhuizen in Soest

VSN Verhuizingen staat met man en macht klaar om uw spullen naar uw nieuwe verblijf te brengen. Als het nu gaat om een verhuizing naar een nieuw huis of een zakelijke verhuizing (zoals een nieuw kantoorpand). Verhuisbedrijf Soest staat voor u klaar en verhuist uw spullen overal naartoe!

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. U verhuist naar een nieuwe plek en dat is vaak al spannend genoeg, daarom neemt VSN Verhuizingen graag de last van uw schouders. Naast dat VSN Verhuizingen uw goederen met de verhuiswagen naar uw nieuwe verblijf brengt, kunnen wij u nog verder helpen. Om tijd en moeite te besparen kunnen onze verhuizers u helpen met het inpakken van dozen, het demonteren van meubels en ze vervolgens ook weer in elkaar zetten. Het hele proces kunt u naar keuze in onze sterke, ervaren handen leggen. Verhuisbedrijf Soest werkt al jaren lang met ervaren verhuizers die met uiterste zorg met uw goederen omgaan. Tevens kunt u uw spullen tot wel 100 duizend euro verzekeren door middel van een speciaal garantiecertificaat dat onderdeel is van de verhuisverzekering van Verhuisbedrijf Soest.

Zakelijk verhuizen

VSN Verhuizingen is specialist op het gebied van zakelijke verhuizingen. Als erkend verhuizer en 9001 gecertificeerd bedrijf focust Mondial VSN Verhuizingen op kwaliteit. Onze professionals hebben jaren ervaring met het verhuizen van bedrijven van alle soorten en maten. Of het gaat om een klein kantoor of een verhuizing van een opslagloods, de verhuizers zijn op alle scenario’s voorbereid
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uw nieuwe bedrijfsruimte kan binnen no-time in gebruik worden genomen, u hoeft er alleen nog heen te rijden! Laat het inrichten van de vergaderruimtes, het in elkaar zetten van kasten en andere handyman werkzaamheden maar aan ons over. Wij bezitten professionele apparatuur zodat elke taak vakkundig uitgevoerd kan worden. Tevens dragen onze verhuizers werkkleding- en schoenen zodat zij herkenbaar zijn. Hiernaast zijn de verhuizers herkenbaar aan hun vriendelijke glimlach en het plezier waarmee zij hun werk uitvoeren.

Inboedelopslag

Is er een reden waarom uw spullen niet meteen naar de desbetreffende plek kunnen? Het kan natuurlijk voorkomen dat uw woning of bedrijfspand niet direct beschikbaar is of u bent zelf niet direct beschikbaar omdat u bijvoorbeeld naar het buitenland gaat. Wij hebben daarvoor de perfecte oplossing. VSN Verhuizingen heeft een grote loods in Nieuwegein waar talloze opslagboxen kunnen staan. Uw inboedel kan dus voor enige tijd in onze containers worden opgeslagen in de veilige, ongedierte vrije loods. Om uw spullen hiernaartoe te brengen komen onze verhuizers uw spullen halen met een vrachtwagen waarop de lege container staat. Met uiterste zorgvuldigheid en vakkundigheid worden uw spullen in de container geladen en deze wordt in onze loods van de vrachtwagen gehaald. Uw goederen hebben zo voor een bepaalde tijd een veilig en schoon onderkomen bij VSN Verhuizingen.

Kom in contact!

Bent u enthousiast geworden om uw nieuwe pand te betrekken met behulp van Verhuisbedrijf Soest? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u ons bellen voor meer informatie of als u vragen heeft.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen