030 - 7400800
info@vsn-verhuizingen.nl
       OVER ONS      MVO      CONTACT
100% beveelt VSN aan!
8,8 op basis van 22 reviews
GRATIS OFFERTE AANVRAAG

Inboedelopslag

Particulier
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
8,8
22 beoordelingen
100% beveelt VSN aan!
Telefoonnummers
Nieuwegein
030 - 7400800
Woerden
0348 - 220023
Hilversum
035-2057250
Home / Inboedelopslag

Inboedel veilig opslaan

Is uw nieuwe woning niet direct beschikbaar? Gaat u voor een aantal maanden naar het buitenland? Of bent u opzoek naar een bedrijf waar u uw inboedel kunt opslaan? Mondial VSN Verhuizingen biedt u de oplossing voor het opslaan van uw inboedel. Uw inboedel wordt veilig en schoon opgeslagen in een van de opslagcontainers in het verwarmde en ongedierte vrije pand van Mondial VSN Verhuizingen te Nieuwegein. VSN Verhuizingen beschikt over een modern bedrijfspand wat de mogelijkheid biedt voor het opslaan van tientallen opslagcontainers.

Er is bewust de keuze gemaakt om goederen op te slaan in stalen containers en niet in houten kisten. Containers zijn schoner, veiliger en makkelijker in het gebruik. Op het moment dat uw inboedel verhuisd dient te worden naar de opslag zal de lege container in de opslagloods van Mondial VSN Verhuizingen op de vrachtwagen worden gezet. Vervolgens rijdt de vrachtwagen met de lege container naar het laadadres. Hier worden de goederen deskundig in de container geladen. De vrachtwagen met daarop de volle container rijdt naar de opslag loods te Nieuwegein. Ten slotte zal deze container van de vrachtwagen worden gehaald en worden weggezet in de opslagloods. Dit is de meest veilige en efficiënte manier van opslaan. Het is veilig omdat de container wordt afgesloten op het moment dat deze is vol geladen bij de klant, pas op het moment dat de container bij het losadres is wordt de container ontgrendelt. Niemand kan dus in de tussentijd bij uw spullen.

Inboedel opslaan duur?

Het opslaan van uw inboedel hoeft ook helemaal niet duur te zijn, aangezien Mondial VSN Verhuizingen gunstige opslag tarieven hanteert. Daarnaast betaalt u puur en alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de opslag. Hiermee wordt bedoeld dat wanneer u een maand en veertien dagen uw goederen opslaat u ook maar voor een maand en veertien dagen betaald, in plaats van twee volle maanden. Door de beste faciliteiten en de juiste verhuisaanpak is Mondial VSN Verhuizingen ervan overtuigd dat zij de oplossing biedt voor het opslaan van uw piano, buffetkast, salontafel, piano of uw gehele inboedel.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN
HET VERHUISPROCES
Van VSN Verhuizingen
1. AANVRAAG
2. TAXATIEBEZOEK
3. OFFERTE
4. DOZEN BEZORGEN
5. VERHUIZEN
6. DOZEN OPHALEN

Alle soorten opslagmogelijkheden

Er zijn meerdere type opslag, zo maakt Mondial VSN Verhuizingen een verschil tussen zakelijke opslag en particuliere opslag. Beide hebben namelijk een andere behoeftes als het gaat om opslag. Zakelijke opslag bestaat voornamelijk uit kantoormeubelen, winkelinboedel of archief. Particuliere opslag bestaat voornamelijk uit inboedel uit een woning, zoals meubels en dozen. Mondial VSN Verhuizingen maakt dus per situatie een offerte zodat deze altijd op maat is. Ook is van invloed op de offerte of u voor een kort of lang termijn goederen wilt opslaan. Naast de opslag in containers zijn er ook nog uitzonderingen mogelijk. Moet er een groot kunstobject worden opgeslagen of juist alleen maar een paar dozen voor een aantal dagen. Voor elk type opslag heeft Mondial VSN Verhuizingen een oplossing.

Waarom uw inboedel opslaan bij Mondial VSN Verhuizingen

Hieronder puntsgewijs een overzicht van die voordelen die Mondial VSN Verhuizingen te bieden heeft te opzichten van andere opslagbedrijven:

Faciliteiten: Mondial VSN Verhuizingen biedt u opslag in stalen containers in een verwarmd, modern, beveiligd en ongedierte vrij bedrijfspand.

Tariefstelling: Het opslaan van uw inboedel hoeft ook helemaal niet duur te zijn, aangezien Mondial VSN Verhuizingen gunstige opslag tarieven hanteert. Het opslaan van uw goederen op deze manier is vele malen goedkoper dan selfstorage.

Mogelijkheden:  Moet er een groot kunstobject worden opgeslagen of juist alleen maar een paar dozen voor een aantal dagen. Voor elk type opslag heeft Mondial VSN Verhuizingen een oplossing.

In contact komen

U wilt graag meer informatie over het opslaan van u goederen of u wilt een offerte. Kom dan met ons in contact. U kunt ons bereiken op 030-7400800 of mailen naar info@vsn-verhuizingen.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen door middel van het aanvraagformulier.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN

MONDIAL VSN VERHUIZINGEN VERHUISD DAGELIJKS IN DE VOLGENDE REGIO'S

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Nieuwegein

Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Zeist

Verhuisbedrijf Woerden

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Breukelen

Verhuisbedrijf Driebergen

Verhuisbedrijf Vianen

Verhuisbedrijf Baarn

Verhuisbedrijf IJsselstein

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuisbedrijf Soest

Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Gouda