030 - 7400800
info@vsn-verhuizingen.nl
       OVER ONS      MVO      CONTACT
100% beveelt VSN aan!
8,9 op basis van 109 reviews
GRATIS OFFERTE AANVRAAG

Verhuisbedrijf Breukelen

Partiuclier
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
8,8
22 beoordelingen
100% beveelt VSN aan!
Telefoonnummers
Nieuwegein
030 - 7400800
Woerden
0348 - 220023
Hilversum
035-2057250
Home / Verhuisbedrijf Breukelen

Verhuisbedrijf Breukelen nodig?

U wilt graag uw verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf in Breukelen? Dan bent u bij Mondial VSN Verhuizingen aan het juiste adres! Wij helpen u graag met particuliere verhuizingen en zijn ook zeer ervaren in het verhuizen van bedrijven. Vraag via dit formulier vrijblijvend een offerte aan.

Groener verhuizen

Breukelen is een plaats omgeven door natuur. Bij VSN Verhuizingen geven wij om de natuur. Wij vinden dat verhuizen samen gaat met het beschermen van het milieu, dit is iets waar wij veel waarde aan hechten. Daarom zijn wij gestart met CO2-neutraal verhuizen, hierbij wordt het energieverbruik tijdens de transporten van goederen, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal, omgerekend naar CO2-uitstoot. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we ervan overtuigd zijn dat er in de verhuiswereld nog veel vooruitgang te boeken valt in het combineren van werkomstandigheden enerzijds en zorgen voor het milieu anderzijds. Hiermee hopen wij een voorbeeld te zijn voor andere verhuisbedrijven en weggebruikers.

Particuliere verhuizen

VSN Verhuizingen neemt graag de stress uit handen bij het maken van deze nieuwe stap in uw leven. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf waar kwaliteit en gastvriendelijkheid voorop staan. Onze verhuizers gaan met veel zorgvuldigheid met uw spullen om. Wij doen alle mogelijke moeite om ervoor te zorgen dat zowel uw mooie planten als uw favoriete pollepels het nieuwe huis in originele staat bereiken. Als u er baat bij heeft kunt u op het offerteformulier aangeven dat u graag hulp wilt bij het inpakken van verhuisdozen of het (de)monteren van
meubels. Naast professionaliteit kunt u van onze verhuizers vooral verwachten dat zij hun werk met plezier uitvoeren. Bij VSN Verhuizingen Breukelen doen wij meer dan alleen uw spullen verplaatsen.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN
HET VERHUISPROCES
Van VSN Verhuizingen
1. AANVRAAG
2. TAXATIEBEZOEK
3. OFFERTE
4. DOZEN BEZORGEN
5. VERHUIZEN
6. DOZEN OPHALEN

Zakelijk verhuizen

VSN Verhuizingen is aangesloten bij de verhuisgroep Mondial Movers. Om ons hierbij aan te mogen sluiten moeten wij aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten onze verhuizers opgeleid en gediplomeerd zijn als zij uw pand betreden. Daarnaast betekent dit dat VSN Verhuizingen kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken met een breed assortiment aan representatieve voertuigen en professionele verhuismaterialen die geschikt zijn voor het verhuizen van alle soorten inboedels.
 
Bent u op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf in Breukelen om uw bedrijf naar een nieuwe locatie te verhuizen? Dan kunt u rekenen op de ervaren verhuizers van VSN Verhuizingen. Doordat wij al jaren de handen uit onze mouwen steken voor verschillende soorten bedrijven in het hele land weten wij waar we mee bezig zijn. Of het nu gaat om fabrieksapparatuur of kantoormeubilair, de verhuizers van Verhuisbedrijf Breukelen zorgen dat uw goederen zonder breuken of scheuren het nieuwe pand bereiken.

Omdat er bij een zakelijke verhuizing meer komt kijken dan bij een particuliere, wordt er voor iedere bedrijfsverhuizing altijd een accountmanager/verhuiscoördinator aangesteld. Deze stuurt de gehele verhuizing aan en is het aanspreekpunt voor de belanghebbende. Alle verhuiscoördinatoren bij Mondial VSN Verhuizingen hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van scholen, kantoren, zorginstellingen en andere zakelijke verhuizingen.

Kom in contact

Als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken op: 030 – 7400800. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vsn-verhuizingen.nl.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN

MONDIAL VSN VERHUIZINGEN VERHUISD DAGELIJKS IN DE VOLGENDE REGIO'S

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Nieuwegein

Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Zeist

Verhuisbedrijf Woerden

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Breukelen

Verhuisbedrijf Driebergen

Verhuisbedrijf Vianen

Verhuisbedrijf Baarn

Verhuisbedrijf IJsselstein

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuisbedrijf Soest

Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Gouda