GRATIS OFFERTE?BEL 030 - 7400800
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Breukelen

Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Breukelen nodig?

U wilt graag uw verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf in Breukelen? Dan bent u bij Mondial VSN Verhuizingen aan het juiste adres! Wij helpen u graag met particuliere verhuizingen en zijn ook zeer ervaren in het verhuizen van bedrijven. Vraag via dit formulier vrijblijvend een offerte aan.

Breukelen is een plaats omgeven door natuur. Bij VSN Verhuizingen geven wij om de natuur. Wij vinden dat verhuizen samen gaat met het beschermen van het milieu, dit is iets waar wij veel waarde aan hechten. Daarom zijn wij gestart met CO2-neutraal verhuizen, hierbij wordt het energieverbruik tijdens de transporten van goederen, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal, omgerekend naar CO2-uitstoot. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we ervan overtuigd zijn dat er in de verhuiswereld nog veel vooruitgang te boeken valt in het combineren van werkomstandigheden enerzijds en zorgen voor het milieu anderzijds. Hiermee hopen wij een voorbeeld te zijn voor andere verhuisbedrijven en weggebruikers.


Particulier verhuizen

VSN Verhuizingen neemt graag de stress uit handen bij het maken van deze nieuwe stap in uw leven. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf waar kwaliteit en gastvriendelijkheid voorop staan. Onze verhuizers gaan met veel zorgvuldigheid met uw spullen om. Wij doen alle mogelijke moeite om ervoor te zorgen dat zowel uw mooie planten als uw authentieke buffetkast het nieuwe huis in originele staat bereiken. Als u er baat bij heeft kunt u op het offerteformulier aangeven dat u graag hulp wilt bij het inpakken van verhuisdozen of het (de)monteren van meubels. Naast professionaliteit kunt u van onze verhuizers vooral verwachten dat zij hun werk met plezier uitvoeren. Bij VSN Verhuizingen Breukelen doen wij meer dan alleen uw spullen verplaatsen.

Ga je niet in omgeving Breukelen verhuizen? Geen probleem. We verhuizen onder andere ook in de omgeving Utrecht, Amersfoort en Vianen. Neem gerust contact met ons op als uw regio er niet tussen staat.
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zakelijk verhuizen

VSN Verhuizingen is aangesloten bij de verhuisgroep Mondial Movers. Om ons hierbij aan te mogen sluiten moeten wij aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten onze verhuizers opgeleid en gediplomeerd zijn als zij uw pand betreden. Daarnaast betekent dit dat VSN Verhuizingen kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken met een breed assortiment aan representatieve voertuigen en professionele verhuismaterialen die geschikt zijn voor het verhuizen van alle soorten inboedels.

Bent u op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf in Breukelen om uw bedrijf naar een nieuwe locatie te verhuizen? Dan kunt u rekenen op de ervaren verhuizers van VSN Verhuizingen. Doordat wij al jaren de handen uit onze mouwen steken voor verschillende soorten bedrijven in het hele land weten wij waar we mee bezig zijn. Of het nu gaat om fabrieksapparatuur of kantoormeubilair, de verhuizers van Verhuisbedrijf Breukelen zorgen dat uw goederen zonder breuken of scheuren het nieuwe pand bereiken.

Omdat er bij een zakelijke verhuizing meer komt kijken dan bij een particuliere, wordt er voor iedere bedrijfsverhuizing altijd een accountmanager/verhuiscoördinator aangesteld. Deze stuurt de gehele verhuizing aan en is het aanspreekpunt voor de belanghebbende. Alle verhuiscoördinatoren bij Mondial VSN Verhuizingen hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van scholen, kantoren, zorginstellingen en andere zakelijke verhuizingen.

Verhuizen buiten de regio Utrecht

Woont u niet in Utrecht, maar zoekt u wel een verhuisbedrijf? Geen probleem. Verhuisbedrijf Utrecht Mondial VSN verhuist niet alleen in Utrecht, maar ook in Nieuwegein, Hilversum, Zeist, Woerden, Amersfoort en Houten. Staat uw regio er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen