BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Gouda

Erkend verhuisbedrijf

Verhuizen in Gouda

De tijd van verhuizen is weer aangebroken. De tijd die vaak gepaard gaat met een hoop stress. Gelukkig bent u belandt bij Verhuisbedrijf Gouda, want wij zorgen ervoor dat u uw nieuwe optrekje met plezier binnen stapt. Lees op deze pagina hoe wij het zware werk uit uw handen nemen en welke opties er zijn voor het inhuren van een verhuisteam.
Gaat het om een zakelijke verhuizing? Klein of groot, wij steken graag onze ervaren handen uit de mouwen voor elke soort verhuizing. Als u tijdelijk geen nieuwe bestemming heeft voor uw spullen kunnen wij deze voor u opslaan in onze loods. Wij laden uw goederen in onze containers die veilig en hygiënisch bewaard worden en waar geen ongedierte bij in de buurt kan komen. Betrekt u een nieuwe woning en wilt u ook graag hulp bij het inpakken van verhuisdozen? De verhuizers van VSN Verhuizingen kunnen de verhuisdozen meenemen en deze voor u inpakken. Ook hebben de verhuizers altijd gereedschap bij zich om uw meubels uit elkaar te schroeven.

Tegenwoordig ook samen verhuizen

Wilt u graag ervaren verhuizers in uw huis hebben, maar past een complete verhuizing niet binnen uw budget? Dat begrijpen wij bij Mondial VSN Verhuizingen volkomen. Daarom hebben wij een oplossing bedacht waarbij dezelfde ervaren verhuizers u een handje kunnen helpen. In plaats van dat de hele verhuizing van begin tot eind wordt verzorgd kunt u er nu zelf voor kiezen hoelang u de verhuizers inhuurt. Hierbij is het ook aan u of u één of twee paar sterke handen nodig heeft en hoe groot de verhuiswagen is. Zo kunt u al voor 70 euro per uur een team met verhuizer, verhuiswagen en de daarbij behorende gereedschappen inhuren. Ga naar de pagina Samen verhuizen om te kijken welk verhuisteam bij u past.
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
VSN Verhuizingen is aangesloten bij verhuisbedrijf Mondial Movers. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat zaken als kwaliteit en vriendelijkheid bij ons gegarandeerd op nummer één staan. Onze verhuizers zijn allemaal gediplomeerd en hebben al jaren ervaring met alle soorten verhuizingen, van kleine particuliere verhuizingen tot aan fabrieksverhuizingen. Bij VSN Verhuizingen Gouda hechten we ook veel waarde aan professionele werkmaterialen. Zo werken we alleen met het beste gereedschap en hebben we ook een breed assortiment aan representatieve voertuigen. Omdat veiligheid bij ons voorop staat dragen de verhuizers van verhuisbedrijf Gouda altijd werkschoenen- en kleding.

Kom in contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u de hulp inschakelen van onze vriendelijke verhuizers? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. Als u het prettig vind om ons telefonisch te spreken, staan wij u van harte te woord. Hier kunt u ons telefoonnummer vinden en u kunt ons ook altijd mailen via het contactformulier.
Erkende verhuizers hebben vaak al elke denkbare verhuisklus gedaan en staan dus niet zo snel meer voor onverwachte situaties. Daarnaast is de uitstraling van Mondial VSN Verhuizingen een belangrijk iets. Het gaat bij ons dus niet alleen om kwalitatief werk leveren, het gaat verder dan dat. Dit alles om u zo’n goed mogelijk gevoel bij uw verhuizing in Utrecht te geven.

VSN Verhuizingen verhuist nog verder

Naast dat Mondial VSN Verhuizingen Gouda graag helpt verhuizen, zijn wij onder andere ook actief in Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Hilversum, IJsselstein, Houten en Maarssen. Kortom verhuizen wij voor u alle grenzen over, ook naar het buitenland.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen