GRATIS OFFERTE?BEL 030 - 7400800
Erkend verhuisbedrijf

PARTICULIER VERHUIZEN

Erkend verhuisbedrijf

Particulier verhuizen met de professional!

Het verhuizen van uw inboedel van uw woning naar een nieuwe woning vraagt om veel voorbereiding, juiste aanpak en goede afhandeling. Een dure piano of een kast van u grootouders een inboedel is kostbaar, het is dan ook belangrijk dat de verhuizing van deze kostbare inboedel wordt uitgevoerd door een betrouwbare verhuizer die zijn vak verstaat. Mondial VSN Verhuizingen verhuist dagelijks meerdere inboedels, en weet hierdoor als geen ander hoe het beste de verhuizing voor te bereiden, wat de juiste aanpak is en hoe de verhuizing goed af te handelen. Mondial VSN Verhuizingen is trots op de kwaliteit die zij leveren, en laten dit ook graag zien aan de hand van de volgende keurmerken; Erkend verhuisbedrijf en ISO 9001.

Mondial VSN verhuizingen is onderdeel van de verhuisgroep Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met een eigen hoofdkantoor in Alblasserdam. Om lid te mogen zijn van Mondial Movers moet een verhuisbedrijf aan hoge eisen voldoen. Zo is de kwaliteit van de verhuizers een belangrijk onderdeel. Mondial VSN verhuizingen is, mede door de kwaliteit van het personeel, in het verleden uitgeroepen tot “Beste Verhuisbedrijf van het jaar 2010”.

Verhuizen dus stressvol? Nee, uw verhuizing is namelijk in goede handen bij de vriendelijke verhuizers van Mondial VSN Verhuizingen waardoor u zorgeloos naar uw nieuwe woning verhuist.


Alle verhuismogelijkheden

Een verhuizing betekent meer dan alleen het sjouwen van spullen naar uw nieuwe woning. Mondial VSN Verhuizingen is een verhuisbedrijf in het breedste zin van het woord. De volgende diensten worden aangeboden vanuit VSN Verhuizingen naast het overbrengen van de goederen: (de)monteren van kasten en/of bedden, handyman werkzaamheden, het inpakken van de verhuisdozen, het uitpakken van de verhuisdozen, het verhuizen van uw piano/vleugel. De verhuismogelijkheden omtrent de verhuizing zijn dus bij Mondial VSN Verhuizingen oneindig. Alle mogelijkheden worden apart vermeld in de verhuisofferte, zodat u altijd zelf keuze heeft hoe u uw verhuizing wilt laten uitvoeren.
Particulier
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Bouwlogistiek
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waarom particulier verhuizen met Mondial VSN Verhuizingen

Mondial VSN Verhuizingen heeft veel voordelen te bieden ten opzichte van andere verhuisbedrijven, zelf verhuizen of transportbedrijven. Hieronder duidelijk een overzicht van die voordelen:

Kwaliteit: Mondial VSN Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat zijn vak verstaat. Als Erkend verhuizer en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf geeft Mondial VSN Verhuizingen de zekerheid op kwaliteit. Alle verhuizers zijn gediplomeerd en hebben jaren ervaring in het verhuisvak. Alleen het beste is goed genoeg voor VSN Verhuizingen, zo wordt er gewerkt met de beste verhuismaterialen en bestaat het wagenpark uit representatieve voertuigen.

Veiligheid: Verhuizen is een zwaar en risicovol beroep. Mondial VSN Verhuizingen zorgt ervoor dat alle verhuizers werkschoenen en werkkleding dragen. Dit ter herkenning en veiligheid, daarnaast werken de verhuizers met de beste verhuismaterialen.

Zekerheid: Iedere verhuizing van VSN Verhuizingen wordt verzekerd met een zogeheten verhuisverzekering. Een onderdeel van deze verhuisverzekering is het garantiecertificaat waardoor uw goederen zijn verzekerd tot een bedrag van €100.000,-

Vriendelijkheid: Alle verhuizers doen hun werk met een grote lach op het gezicht en hebben plezier in hun werk. Dit plezier ziet u terug in het eind resultaat van uw verhuizing.

In contact komen

Wilt u meer informatie of in contact komen met verhuisbedrijf Mondial VSN Verhuizingen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 030-7400800 of mailen naar info@vsn-verhuizingen.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen door middel van het aanvraagformulier.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen