030 - 7400800
info@vsn-verhuizingen.nl
       OVER ONS      MVO      CONTACT
100% beveelt VSN aan!
8,9 op basis van 109 reviews
GRATIS OFFERTE AANVRAAG

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Partiuclier
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
8,8
22 beoordelingen
100% beveelt VSN aan!
Telefoonnummers
Nieuwegein
030 - 7400800
Woerden
0348 - 220023
Hilversum
035-2057250
Home / Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuizen in Loosdrecht

VSN Verhuisbedrijf Loosdrecht is een erkend verhuisbedrijf dat u van harte helpt met het verhuizen van uw inboedel. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd, waardoor wij u kunnen garanderen dat kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan bij elke verhuizing. 

Verhuizen met de beste kwaliteit

Bij VSN Verhuizingen Loosdrecht staan wij al jaren voor u klaar met de juiste diploma’s op zak. Wij hebben enorm veel ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende verhuizingen, zowel particulier als zakelijk. Naast dat wij ons vak begrijpen, vinden wij het ook belangrijk dat we altijd met de beste materialen werken. Wij hebben dus altijd professioneel gereedschap bij ons en materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staat op ons parkeerterrein een breed assortiment aan verhuiswagens waardoor we altijd het juiste vervoer hebben passend bij uw inboedel.

Erkend Verhuisbedrijf IJsselstein

VSN Verhuizingen Loosdrecht is onderdeel van de verhuisgroep Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie waar een verhuisbedrijf alleen lid van mag zijn als er aan strenge eisen worden voldaan. De kwaliteit is hier een belangrijk onderdeel van. Mondial VSN Verhuizingen is mede door de kwaliteit van de verhuizers in 2010 uitgeroepen tot “Beste Verhuisbedrijf van het jaar 2010”.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN
HET VERHUISPROCES
Van VSN Verhuizingen
1. AANVRAAG
2. TAXATIEBEZOEK
3. OFFERTE
4. DOZEN BEZORGEN
5. VERHUIZEN
6. DOZEN OPHALEN

Particuliere verhuizingen bij VSN Verhuizingen

Naast dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, hechten we bij Verhuisbedrijf Loosdrecht enorm veel waarde aan klantvriendelijkheid. Wij voeren ons werk met plezier uit en dit zult u ook merken tijdens de verhuizing.  

Hoeveel werk u wilt dat wij uitvoeren is helemaal aan u. Wij kunnen u alleen helpen met het in- en uitladen van dozen om deze naar de volgende bestemming te rijden, maar we kunnen onze handen ook nog verder uit demouwen steken. Als u graag hulp wilt hebben bij het inpakken van uw spullen of het uit elkaar halen van uw bed, dan doen wij dat met alle plezier. In uw nieuwe woning kunnen wij zelfs alles voor u op de juiste plek neerzetten zodat u meteen lekker tot rust kan komen! U hoeft dit enkel aan te geven in ons vrijblijvende offerteformulier en dan komen wij langs voor een gratis taxatiebezoek om de juiste prijs te bepalen.

Milieuvriendelijk verhuizen

Bij Mondial VSN Verhuizingen geven wij veel om de wereld om ons heen. Een mooie plek als Loosdrecht is omgeven door natuur en wij vinden het belangrijk om deze zo schoon mogelijk te houden. Daarom hebben wij een oplossing gevonden om met een vak als verhuizen toch rekening te kunnen houden met het milieu: C02-neutraal verhuizen. Het energieverbruik, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal wordt omgerekend naar C02 uitstoot. VSN Verhuizingen wil hiermee een voorbeeld zijn betreffende haar verantwoordelijkheid voor het milieu in haar werk- en leefomgeving.

Kom in contact met ons

Bent u enthousiast geworden om met onze verhuizers aan de slag te gaan? Dan kunt u hier het offerteformulier invullen. Ook staan wij u graag telefonisch te woord als u vragen heeft of meer informatie wilt via: 030 –7400800. Of u kunt ons mailen: info@vsn-verhuizingen.nl

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK OM ERACHTER TE KOMEN WAT UW VERHUIZING KOST

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op
AANVRAGEN

MONDIAL VSN VERHUIZINGEN VERHUISD DAGELIJKS IN DE VOLGENDE REGIO'S

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Nieuwegein

Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Zeist

Verhuisbedrijf Woerden

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Breukelen

Verhuisbedrijf Driebergen

Verhuisbedrijf Vianen

Verhuisbedrijf Baarn

Verhuisbedrijf IJsselstein

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuisbedrijf Soest

Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Gouda