BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Driebergen

Erkend verhuisbedrijf

VSN Verhuizingen verhuist in Driebergen

U gaat verhuizen naar of uit Driebergen? VSN Verhuizingen helpt u graag met deze nieuwe stap in uw leven. Verhuist u met uw hele organisatie naar een nieuwe locatie? Ook voor zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht. Vul hier vrijblijvend het offerteformulier in.
U denkt erover na om een verhuisbedrijf in te huren om uw goederen naar een nieuwe locatie te verhuizen. Het zal u verbazen wat een last van uw schouders valt en dat het intrekken in een nieuw huis zo ineens een stuk leuker wordt. Bij VSN Verhuizingen kiest u zelf hoeveel hulp u wilt bij het verhuizen. Bent u er allang blij mee dat u niet zelf dertig keer op een neer moet rijden om uw spullen naar uw nieuwe huis te brengen? We hebben verschillende maten verhuiswagens die alles in één keer kunnen vervoeren. Kijkt u op tegen het uit elkaar halen van de kasten en het inpakken van de dozen? Onze verhuizers doen dit met alle plezier.

Budget verhuizen is ook mogelijk

Het verhuizen uitbesteden aan een verhuisbedrijf scheelt een hoop stress. Maar het kan natuurlijk dat u niet zo veel zin heeft om veel geld uit te geven aan een verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Driebergen begrijpt dit volkomen en heeft nu een Samen Verhuizen budgetoplossing. In plaats van dat u betaald voor het volledig laten verhuizen van uw inboedel, kunt u nu ook per uur betalen. U huurt een verhuisteam in dat bestaat uit een verhuiswagen en een aantal verhuizers. Het is volledig naar uw keuze hoeveel verhuizers dit zijn en hoe groot het ruim van de verhuiswagen is. Ook zit het verhuismateriaal inbegrepen in het verhuisteam. De verhuizers van VSN Verhuizingen hebben altijd standaard verhuismaterialen bij zich zoals hondjes, steekwagens, meubeldekens, gereedschap en een aantal verhuisdozen. Onderaan de pagina Samen Verhuizen kunt u zien wat de uurtarieven zijn. Hoe minder lang het verhuisteam nodig heeft, hoe goedkoper het zal zijn. Op deze manier komen wij u tegemoet met een zeer voordelige prijs/kwaliteit verhouding. Al onze verhuizers hebben diploma’s op zak en staan bekend om hun professionaliteit en vriendelijkheid.
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Milieuvriendelijker verhuizen

Naast onze passie om mensen te helpen een nieuwe stap in hun leven te zetten, zijn wij ook dol op onze planeet. Daarom verhuist Mondial VSN Verhuizingen CO2-neutraal. Dit houdt in dat het energieverbruik tijdens  het transporten van inventarisatiegoederen, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal, wordt omgerekend naar CO2-uitstoot. Bij VSN Verhuizingen zijn wij ervan overtuigd dat er tijdens verhuizingen nog veel meer te halen valt op het gebied van milieuvriendelijkheid. Het werk via de weg kan veel schoner en beter worden uitgevoerd. Mondial Movers wil daarom een balans vinden tussen de werkomstandigheden, natuur en milieu enerzijds en de bedrijfsvoering anderzijds. De wereld is continu aan het veranderen en ons milieu heeft meer zorg nodig. Bij VSN Verhuizingen gaan wij graag de uitdaging aan om hier ons steentje aan bij te dragen.

Vrijblijvende offerte

U wilt VSN Verhuizingen inhuren om zonder stress uw nieuwe woning te betrekken? Vul hier het vrijblijvende aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen