BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Maarssen

Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Maarssen zoeken?

Gaat u van of naar Maarssen verhuizen? Wees dan goed voorbereid op uw verhuizing! Dit begint altijd bij het uitkiezen van het verhuisbedrijf waar u zich goed bij voelt. Soms is dit nog een moeilijke klus, aangezien er veel aanbieders in uw regio kunnen zitten. Het is dan lastig om via een website erachter te komen of deze verhuisaanbieder goed en veilig met uw spullen omgaat. Verhuisbedrijf Maarssen zet service en kwaliteit op nummer één. Wij laten u graag zien waarom wij de juiste verhuisaanbieder zijn die uw verhuisproject tot een succes kunnen brengen.

Particulier verhuisbedrijf Maarssen

Er zijn verschillende verhuizingen die wij bij verhuisbedrijf Maarssen dagelijks met veel plezier uitvoeren. Ten eerste zijn er de particuliere verhuizingen, zoals de klassieke verhuizingen van en naar een huis. Daarnaast zijn er zakelijke verhuizingen die vaak worden uitgevoerd als er een bedrijf naar een ander pand verhuisd. Als laatste voeren wij ook internationale verhuizingen uit, dit kan zowel zakelijk als particulier zijn. Hieronder worden de verhuizingen verder toegelicht.

Zoals gezegd is een particuliere verhuizing vaak een verhuizing tussen een oud- en een nieuw huis. Hierbij ligt de focus erg op het voorzichtig vervoeren van de goederen, aangezien het om persoonlijke spullen gaat. Daar mag natuurlijk niets mee gebeuren. Een andere vorm van particulier verhuizen is die naar een (tijdelijke) inboedelopslag. Hier kiest men vaak voor wanneer er tijdelijk spullen opgeslagen moeten worden, bijvoorbeeld wanneer uw nieuwe huis nog niet af is maar u wel uw oude huis heeft verkocht. Zo’n (tijdelijke) inboedelopslag wordt altijd in sterke stalen containers opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat uw spullen achter slot en grendel worden afgesloten en dat niemand erbij kan. Daarnaast staan uw spullen in een klimaat neutrale loods opgeslagen, wel zo fijn wanneer u goederen opslaat die bijvoorbeeld gevoelig zijn voor vochtige ruimtes.
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zakelijke verhuisbedrijf Maarssen

Zakelijke verhuizingen zijn de verhuizingen die door verhuisbedrijf Maarssen worden uitgevoerd wanneer er een onderneming naar een andere plek gaat. Dit kan gaan om een verhuizing tussen bedrijfspand A en B, maar het kan ook om een interne verhuizing gaan in hetzelfde bedrijfspand. Bij een bedrijfsverhuizing wordt gebruik gemaakt van speciaal verhuismateriaal zoals verhuistrolleys en grote plastic bakken waar veel goederen in kunnen worden vervoerd. Dit zorgt ervoor dat er veel spullen in één keer kunnen worden vervoerd, wat natuurlijk goed is voor de snelheid en efficiëntie van de verhuizing.

Internationaal verhuisbedrijf Maarssen

Ook internationale verhuizingen worden al jarenlang uitgevoerd door verhuisbedrijf Maarssen. Er komt bij een internationale verhuizing veel kijken, zoals beperkingen en regels die bij een normale verhuizing niet gelden. Wees gerust: verhuisbedrijf Maarssen neemt deze zorgen met alle plezier van u over. Een internationale verhuizing kan zowel om een particuliere- en een zakelijke verhuizing gaan.

Erkend verhuisbedrijf in Maarssen

We kunnen met trots zeggen dat we lid zijn van de Erkende Verhuizers. Als erkend verhuizer moeten wij aan een aantal strenge regels voldoen. Dit zorgt ervoor dat u gerust kan zijn over de kwaliteit en service die wij bieden. Daarnaast zijn onze verhuizers allemaal hoogwaardig opgeleid tot verhuizer, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw spullen. Alle verhuizers die bij ons in dienst zijn, hebben veel ervaring in het verhuisvak.  

Bent u benieuwd hoe uw verhuisproject eraan toe zal gaan? Of heeft u specifieke vragen over uw verhuizing die u graag beantwoord wil hebben? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Wij helpen u graag verder.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen