BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Houten

Erkend verhuisbedrijf

Verhuizen in de regio Houten

Bij verhuisbedrijf Houten vinden wij het belangrijk dat de klant geen zorgen meer heeft over zijn/haar verhuizing. Een verhuizing kan namelijk een stressvolle gebeurtenis zijn, het gaat immers over uw persoonlijke spullen die veilig van A naar B moeten worden gebracht. Wij doen ons vak al jarenlang en hebben daarbij alle verhuisklussen al een keer meegemaakt. U kunt er dus vanuit gaan dat wij ons vak goed verstaan, zoals dat bij een verhuizer hoort. Er kan onderscheid worden gemaakt in drie verschillende verhuizingen, welke hieronder worden toegelicht.

Erkend verhuisbedrijf Houten

Zoals vermeld zijn er drie soorten verhuizingen die verhuisbedrijf Houten uitvoert, welke elk weer hun eigen specifieke onderdelen hebben waaraan gedacht moet worden. Ook hierbij geldt: een verhuizer verstaat zijn vak, en zal elke klus professioneel uitvoeren.

Wanneer u internationaal gaat verhuizen zijn er veel meer aspecten waar rekening mee moet worden gehouden in vergelijking met bijvoorbeeld een particuliere verhuizing. Bij een internationale verhuizing moeten uw spullen vaak een lange reis maken, en dan is het goed dat dit deskundig wordt gedaan. Zo weet u zeker dat uw goederen op een veilige manier van A naar B worden verhuisd. Daarnaast is er ook de zakelijke verhuizing. Hierbij is het vaak belangrijk dat tijdens de verhuizing zoveel mogelijk medewerkers alsnog kunnen blijven werken. Zo is elke verhuizing een apart project.

Particuliere verhuizing bij verhuisbedrijf Houten

Een particuliere verhuizing is een verhuizing die voor particulieren wordt uitgevoerd, dus niet voor bedrijven. Vaak is een particuliere verhuizing een verhuizing van en naar een huis. Er zijn echter ook andere vormen van particuliere verhuizingen, zoals de verhuizing van uw oude huis naar een tijdelijke opslagplaats. Dit wordt ook wel inboedelopslag genoemd in de verhuiswereld. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt wanneer bijvoorbeeld het oude huis al is verkocht, terwijl het nieuwe huis nog in aanbouw is. Een andere vorm van particulier verhuizen is bijvoorbeeld het verhuizen van een aantal spullen vanuit de opslag naar een ander huis. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk sommige spullen moet opslaan wegens ruimtegebrek.

Ga je niet verhuizen in de regio Houten? Geen probleem. We verhuizen ook in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein en Vianen. Neem gerust contact met ons op als uw regio er niet tussen staat.
Particulier
Piano verhuizen
Zakelijk
Opslag
Samen verhuizen
Internationaal
OFFERTE AANVRAGEN!
Direct weten wat het kost?

Vraag nu een offerte aan

1.Uw gegevens
2. Huidige adres
3. Nieuwe adres
4. Opties
Bedankt voor uw aanvraag, wij reageren zo spoedig mogelijk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zakelijke verhuizing bij verhuisbedrijf Houten

Een zakelijke verhuizing wordt door verhuisbedrijf Houten uitgevoerd wanneer er een bedrijf van de oude naar de nieuwe plek moet worden verhuisd. Het gaat hierbij van kleine ondernemingen tot grote bedrijven als gemeentes. Bij zakelijke verhuizingen wordt er vaak gebruikt gemaakt van grote groene bakken, waar veel spullen in kunnen. Dit is ideaal aangezien een volledige werkplek dan in één bak kan. Dit scheelt veel uitzoekwerk nadat de verhuizing is gedaan. Een andere vorm van bedrijfsverhuizing komt voor bij bijvoorbeeld bedrijfsovernames of fusies. Het kan dan gaan om een verhuizing van en naar een bepaald bedrijfspand, maar interne verhuizingen binnen eenzelfde pand komt ook regelmatig voor.

Internationale verhuizing bij verhuisbedrijf Houten

Bij een internationale verhuizing komt er meer bij kijken dan alleen spullen van A naar B vervoeren. Een verhuisbedrijf dat internationaal verhuisd, krijgt namelijk te maken met aardig wat voorschriften en administratie waaraan zich gehouden moet worden. Er zijn heel wat strenge voorschriften, zoals: de manier van het inladen van een auto, de manier van inpakken van goederen, reglementen over het meenemen van huisdieren, etc. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, verhuisbedrijf Houten is hiervan op de hoogte. Ook bij internationale verhuizingen is het mogelijk om zowel particulier als zakelijk te verhuizen.  

Bij verhuisbedrijf Houten staat service en kwaliteit voorop. Heeft u vragen over uw verhuisproject? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.
Wat zijn de stappen

Het verhuisproces?

1. Aanvraag
2. Taxatiebezoek
3. Offerte
4. Dozen bezorgen
5. Verhuizing
6. Dozen ophalen