BEL 030 - 7400800OFFERTE AANVRAGEN
Vacature

Voorman verhuizer

Vacature

Voorman verhuizer / Chauffeur C

Houd jij ervan om in teamverband je handen uit de mouwen te steken en ben je opzoek naar een baan met veel afwisseling en vrijheid? Lees dan snel verder en kom werken in het gezelligste team van Nederland! 

We stellen ons eerst graag voor:

Wij zijn Mondial VSN Verhuizingen, aangesloten bij dé nummer 1 verhuisorganisaties van Nederland: Mondial Movers. Mondial VSN Verhuizingen is een modern verhuisbedrijf met een platte organisatiestructuur en een toonaangevende speler op het gebied van particuliere- en zakelijke verhuizingen, inboedelopslag en facilitaire diensten. Met trots noemen wij onszelf de vriendelijkste verhuizer uit de regio Utrecht! Onze kernwaardes zijn Kwaliteit en Flexibiliteit en dit is goed terug te zien in onze reviews. Met een 9,2 zijn we een van de best beoordeelde verhuisbedrijven van Nederland. Om de kwaliteit van al onze bedrijfsactiviteiten te waarborgen zijn we aangesloten bij de Erkende (Project)Verhuizers en voldoen wij aan de ISO-kwaliteitscertificeringen op het gebied van arbeid, milieu en bedrijfsvoering. We hebben een jong en dynamisch team en met veel plezier in ons werk doen we er alles aan om het voor onze klanten én medewerkers zo goed mogelijk te regelen. Door scholing, het stimuleren van eigen initiatief en het geven van verantwoordelijkheid zijn wij graag bezig met de ontwikkeling van onze werknemers. En omdat wij blijven groeien en investeren in nieuwe markten zijn we opzoek naar mensen die ons kunnen helpen om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Hoe ziet jouw dag eruit:
Vroeg uit de veren ben jij samen met jouw verhuisteam onderweg naar weer een nieuw avontuur. Elke dag ziet er anders uit door de diversiteit van onze werkzaamheden, projecten en klanten zoals particulieren, bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen. Om met deze diversiteit om te gaan heb jij een goede dosis zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid meegenomen. Samen met een lekker bakje koffie bespreek je op een servicegerichte manier de wensen van de klant en zorg je op zorgvuldig een schadevrije wijze dat de inboedel of inventaris van A naar B wordt verhuisd. Omdat verhuizen een teamsport is, betekend dit dat alle taken uitgevoerd worden door alle verhuizers. Deze taken kunnen het volgende inhouden: (de)monteren en sjouwen van meubels, het verpakken van breekbare spullen, in- en uitpakken en tillen van verhuisdozen, aan en afsluiten van apparatuur en laden en lossen van vrachtwagens. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de ervaring van iedere medewerker. Binnen dit proces is jouw flexibiliteit belangrijk. Door de aard van de branche kan het zijn dat je af en toe een lange en soms een korte werkdag maakt maar over het algemeen werken we van7.00 en 16.00 uur. 

De ideale kandidaat:
·        
- Houd van hard en fysiek werken;·        
- Is gemotiveerd en flexibel ingesteld;·        
- Kan goed met mensen omgaan en ziet er verzorgd uit;·        
- Is in het bezit van een C (E) rijbewijs of bereidt deze via ons te halen;      
- Ervaring met (project) verhuizingen of diploma’s binnen de verhuis branche       
- Heeft ervaring met het aansturen van teams en het begeleiden van projecten;
- Kan tegen een grapje😉! 

Wat bieden wij:·        
- Gezelligteam/prettige sfeer;·        
- Veel afwisselingen vrijheid;·        
- Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;·        
- Full- of parttimewerk met uitzicht op een vast contract;·        
- Salaris conform cao -beroepsgoederenvervoer;·        
-Pensioenregeling;·        
-Overuren uitbetaald;·        
- Weekend- en avondtoeslag;·        
- Werkkleding en werkschoenen;·        
-En natuurlijk de vrijdagmiddagborrel! 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)
SOLLICITEER DIRECT
SOLLICITEER DIRECT